Ta spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.

Kuhinja Alples Urbana

Nov izdelek

Kuhinja Alples Urbana

Moderne kuhinje Urbana z značilnimi čistimi linijami odražajo sodobnost in brezčasnost. Lesni dekor dopolnjujejo barve od umirjeno naravnih do vpadljivih, kot sta vijolična ali turkizna, v mat ali visokem sijaju.

Ta moderna kuhinja je vsekakor odlična izbira za tiste, ki vam poleg funkcionalnosti in kakovosti veliko pomeni tudi sodoben videz. Od elegantne do drzne sodobne kuhinje. Preplet lesa in barvnih lakiranih površin je preplet narave in urbanosti, kar daje pohištvu pridih klasične kuhinje. Nasprotno pa enotna barva lakiranih sijajnih površin prinaša v kuhinjo navdih svetovljanstva.

S premišljeno izbiro osnovnih in dodatnih elementov ter z ustreznimi prilagoditvami prostoru, kjer so te potrebne, boste dobili kuhinjo po meri.

Funkcionalni ergonomsko oblikovani elementi za kuhinjo so narejeni iz kakovostnih materialov ter imajo vgrajeno kvalitetno okovje. Funkcionalnost še povečajo razni dodatki, za predale, ko so protizdrsne podloge, držalo krožnikov, pregradni sistemi, vložki za jedilni pribor, sistemi košev… Z njihovo uporabo bo vaša kuhinja enostavna za uporabo in vzdrževanje.

Izkoristite možnost strokovnega svetovanja in brezplačnega 3D izrisa kuhinje s pomočjo profesionalnega osebja in računalniškega programa.

PRIJAVITE SE NA STROKOVNI IZRIS   jomesapohistvo@gmail.com ali 041 323 969   SVOJE SANJSKE KUHINJE.

Širina kuhinja po Vaši meri in željah
Sestave zaščita front pred vplivi visokih temperatur in pare
Barva LAK SIJAJ / LAK MAT / IVERAL različnih barv in lesnega dekorja

11 drugi izdelki v isti kategoriji: