Ta spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.
Otroške sobe

Široka ponudba različnih otroških in mladinskih sob, ki se razlikujejo po dizajnu, barvnem in lesnem dekorju. Vsem programom pa je skupno, da lahko svojemu otroku uredite sanjsko sobo, ki bo prostor za počitek, igro in učenje. Vsi programi omogočajo nakup po posameznih elementih.

Otroške sobe  3 izdelkov.

Podkategorije

  • Jomesa

    Otroške in mladinske sobe čistih linji in svetlih odtenkov so idealne za velike kot male prostore in so namenjene opremljanju sob vaših otrok od njihovih otroških pa vse do najstniških let. Velika izbira elementov omogoča, da prostor prilagodimo vsem aktivnostim otrok. Vsi programi omogočajo nakup posameznih elementov.

  • Alples

    Alplesove otroške in mladinske sobe so namenjene opremljanju sob vaših otrok od njihovih najzgodnejših trenutkov pa vse do najstniških let. Varnost otrok je osnovno vodilo že pri oblikovanju pohištva in izbiri materialov. Osnovnim toplim barvam lesa je dodana paleta barv, ki naredijo prostor zanimivo igriv. Velika izbira elementov omogoča, da prostor prilagodimo vsem aktivnostim otrok. Pri načrtovanju sobe bomo pozorni na to, da bo ta sestavljena iz treh sklopov. To so  sklopi za učenje in igro, za spanje in počitek ter tretji, prostor za shranjevanje.

Prikazujem 1 - 3 od 3 izdelkov
Prikazujem 1 - 3 od 3 izdelkov