Ta spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.
Sedežne garniture

Široka ponudba sedežnih garnitur, kavčev, trosedov, dvosedov in počivalnikov različnih dizajnov, postavitev, velikosti in materialov ter barvnih kombinacij. Na voljo so vam tudi vrhunske sedežne garniture ŽAKEJ, katerih prednost so poleg kakovostnih materialov in odlične izdelave tudi možnost izdelava sedežne po meri: točno takšnih mer in postav...

Široka ponudba sedežnih garnitur, kavčev, trosedov, dvosedov in počivalnikov različnih dizajnov, postavitev, velikosti in materialov ter barvnih kombinacij. Na voljo so vam tudi vrhunske sedežne garniture ŽAKEJ, katerih prednost so poleg kakovostnih materialov in odlične izdelave tudi možnost izdelava sedežne po meri: točno takšnih mer in postavitve, materiala kot potrebujete ali želite.

Več

Sedežne garniture  15 izdelkov.

Podkategorije

  • Jomesa

    Širok nabor tipskih kavčev, trosedov, dvosedov, kotnih sedežnih garnitur in počivalnikov različnih dimenzij, postavitev, materialov in barv.

  • Žakelj

    Sedežne garniture in oblazinjeno pohištvo po meri in naročilu. Vi zberete model mi ga prilagodimo vašim potrebam, meram in željam.

na stran
Prikazujem 1 - 6 od 15 izdelkov
Prikazujem 1 - 6 od 15 izdelkov