Ta spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.
Dnevne sobe

Široka ponudba dnevnih sob različnih dizajnov, barvnih in lesnih dekorjev. Na izbor imate bolj moderne dnevne sobe čistih linji ali bolj rustikalnih dnevnih sob z bogatih linji in nasičenimi barvami. Vsi programi omogočajo nakup po posameznih elementih.

Dnevne sobe  62 izdelkov.

Podkategorije

  • Jomesa

    Od modernih dnevnih sob čistih ravnih linij do klasičnih dnevnih sob bogatih linij. Vsi programi omogočajo nakup po posameznih elementih. Prav tako ima veliko programov možnost dokupa opreme za jedilnice (jedilne garniture, kredence, komode, predalnike...) v istem slogu in dizajnu.

  • Alples

    Dnevna soba je poleg kuhinje osrednji prostor vašega doma. Tam se družite z družino in prijatelji, sproščate ob pogovoru, branju ali gledanju televizije, zato poskrbite, da bo to zares prijeten prostor. Razmislite o stilu, ki vam je všeč. Ali bo to moderna dnevna soba  čistih ravnih linij  z le nekaj kosi pohištva, ki pa morajo imeti vse, kar sodi k opremi sodobnega multimedijskega kotička? Ali vam je bolj pri srcu klasična dnevna soba, kjer bi želeli poleg elementa za televizijo tudi biblioteko in nekaj več prostora za shranjevanje, mogoče celo za oblačila?

na stran
Prikazujem 1 - 6 od 62 izdelkov
Prikazujem 1 - 6 od 62 izdelkov

Katalog

Dobavljivost
Stanje

Informacije

Akcije